|
|
Vissoep |
Meiser Mandelberg Riesling Spätlese |
|
|
Witvis met citroen |
Baglio di Pianetto Catarratto |
|
|
Gestoomde kabeljauw |
Seigneurie de Peyrat Rosé d’une Nuit |
|
|
Kaviaar |
Meierer Kesten Riesling Trocken |
|
|
Kibbeling met Ravigotte saus |
Cormòns Tre Venezie Traminer |
|
|
Gravlax met dille mosterdsaus (met azijn of citroensap) |
Meiser Alzeyer Kalkstein Riesling Trocken |
|
|
Frisée sla met vette vis, toast en citrusdressing |
Sommariva Frizzante Il Perline |
|
|
Paling- of zalmterrine |
La Torre Franciacorta Brut |
|
|
Zalmcocktail met perzik en cocktailsaus. |
Meiser Bacchus Kabinett |
|
|
Flammkuchen met prei en gerookte zalm |
Meiser Westhofener Grauer Burgunder |
|
|
Zeebaars met bloedsinaasappel |
Baglio di Pianetto Frappato |
|
|
Gebakken schol of griet in een boter wijnsaus |
Château Grand Bateau Blanc |
|
|
Op de huid gebakken zalm |
Manoir du Capucin Pouilly-Fuissé Aux Morlays |
|
|
Gebakken sliptong |
1936 Sauvignon Blanc |
|
|
Vis met vanilleboter |
Moulin Montarels Chardonnay Fûts de Chêne |
|
|
Tongfilet rolletjes met avocado, citroen en witte wijnsaus |
Chiorri Titus Grechetto |
|
|
Tongfilet met cactusfruit, limoen en olijfolie |
Château Vari Bergerac Blanc Réserve |
|
|
Vis van de BBQ |
Bodegas Mateos Rioja Rosado “Insaciable” |
|
|
Gebakken tarbot |
Labouré-Roi Corton Charlemagne Grand Cru |